תחימה למסעדות Restaurant Barriers & Hotels
תחום התיירות והמסעדות בארץ בכלל, ובתי מלון בפרט, פועלים בכמה מישורים בעולם הגינון באזורים הציבוריים שלהם.
המישור הראשון הוא חשיבות עמידת המיכלים בכל מצב ומזג אוויר, מרוחות ומלח מהים, ועד לשמש ישירה וטמפרטורות גבוהות. כל אלה דורשים צמחייה חזקה מאוד, אבל גם עבותה – כדי לייצר חוויה והנאה לאורחי המסעדה או המלון, הנמצאים בפנים, ומצד שני, גם לתת חוויה אורבנית מעניינת ללקוחות פוטנציאלים ולמבקרים הבאים מבחוץ.
המיכלים שלנו עמידים בכל מצב ומזג אוויר, במיכלים של רוחב 40 ס”מ ומעלה ניתן לייצר תחימה עשירה בצמחייה – כך שהמיכלי יתאים ל-2 צידי הרחוב התחום.
המישור השני בעולם המסעדנות והאירוח הוא הנושא של אטימות המיכלים ועמידות לאורך שנים – חילופים גבוהיים של צוותי עבודה במסעדות מביאים לכך שנושא הגינון “מוזנח” וגם במסעדות יוקרה מושקעות, ובעיקר במעברי עונות, חסרה עין של גנן מקצועי שיבחר צמחייה נכונה.
מאחר והמיכלים שלנו גדולים מאוד, הם מאפשרים תכנון צמחייה רב עונתי. בנוסף, פתח הניקוז ממוקם בדופן התחתונה ולא בתחתית, מה שמשאיר “מאגר מים” בתחתית המיכל בכל מצב של בעית השקיה או ניתוק צינור. המתכת איכותית ומאפשרת תיקונים גם במצבים של שריטות, פגיעות מכוניות או וונדליזם.
בהקמת מלונות ופרוייקטים גדולים, ניתן לאפיין מולנו את הצרכים של נראות וגודל המיכלים – ואנחנו נייצר לכם במיוחד מה שתרצו!
יזמים רבים פונים אלינו! ואנחנו שמחים לעזור ולתכנן איתכם את הנראות והגימורים שיתאימו לרוח העיצובית של הפרוייקט שלכם!
בבחירת הצמחייה מומלץ בכל מקרה להיעזר בגנן, אגרונום או אדריכל נוף, בבהתייחס למיקומים של המיכלים ושל הצמחייה הנדרשת לאופי המקום.
מאמר בלוג שלנו להכנת מיכל לשתילה.
בזכות היכרות ארוכת שנים בתחום המסעדות, ובהתייחס לבעיות שלקוחות שלנו התמודדו איתן, מבחינת עיריות ורישוי מצד אחד, ומבחינת חווית האורחים מצד שני, יצרנו את מיכלי ססיליה.
המיכלים בגובה 90 (כך שלא יהפכו ל”מאפרות”) צמרים יחסית (חלק מהדגמים 30 או 40 ס”מ רוחב) ובאורך של עד 100 ס”מ.
לעמוד המוצר – מיכלי ססיליה
WhatsApp us