מסעדת הזקן והים ביפו
בשיא קיץ 2020, כבר כשדובר על סגר שני וקריסה צפויה של ענף המסעדנות, החליטו בזקן והים לחשוב קדימה ולהאמין שבקרוב מקומות הבילוי יחזרו לשקוק חיים ובליינים.
על נמל יפו, הוצבו 2 פינות מטריפות של ישיבה תחומות באדניות כסופות וצהובות, אחת למתחם מזון מהיר והשנייה למתחם נרגילות.
העבודה בזקן והים בתקופה כל כך מלאה באי וודאות הייתה מעוררת השראה – פגשנו בבעלי עסקים שמאמינים שהמצב עוד ישתפר. גם בבחירת הצמחייה הושקעה מחשבה מעמיקה – כשבוחרים צמחים ליד הים יש לחשוב על המלח שבאוויר, על שמש חזקה ורוחות ולבחור צמחייה שתעמוד בכל התנאים האלה.
בנוסף מאחר ומדובר במיכלים רחבים מאוד, ניתן היה לתכנן את הצמחייה הקבועה, כך שתתאים לעונות השנה וללא צורך בתחלופה משמעותית מעבר לפרחי עונה שניתן להחליף כל חצי שנה.
מתחילים בשליחת תמונות ותוכניות, אנחנו ממקמות את המיכלים שלנו על גבי התוכנית שלכם ומאשרות הצעת מחיר.
לאחר שסוגרים מיכלים ומקבלים החלטות עיצוביות פונים לגננים, נעזרים במידע שקיים בהצעות המחיר שלנו לגבי טוף, אדמה, נפח ושטח גינון ומקבצים הצעת מחיר מגננים.
WhatsApp us